Lidgeld betalen

Scouts is leuk, scouts is fijn, maar … daarvoor moet je wel verzekerd zijn !!
Om dit in orde te brengen, betaal je ieder jaar €50  lidgeld + €12,5 maandgeld* = €62,5 totaal.

Dit kan je in cash komen betalen in het secretariaat, maar we hebben liever dat dit bedrag gestort wordt.
Dit doe je dan op het rekeningnummer BE84 3800 3718 8659 met vermelding van de naam van het lid en de tak waar hij/zij zit.

Hoe vlugger je dit in orde brengt, hoe beter natuurlijk. Toch geven we jullie nog een aantal weken respijt. Het lidmaatschap moet uiterlijk voor de eerste zaterdag van oktober verlengd zijn. Is dit niet het geval? Dan ben je jammer genoeg geen lid meer van FOS209 ‘De Vrijbuiters’, ben je niet verzekerd en kun je niet meer deelnemen aan de activiteiten tot je je lidgeld betaalt.

Je kan het lidgeld dus storten of cash komen betalen, maar je kunt ook met AXI-bonnen betalen. Die AXI-bonnen kun je gaan kopen bij de jeugddienst van Stad Brugge. Je betaalt er 45 euro voor, maar je krijgt voor 50 euro. Met die bonnen kun je het lidgeld in orde brengen, maar kun je ook aankopen doen in de FOS-shop.

Meer info over de AXI-bonnen vind je op http://www.jeugddienstbrugge.be/jongeren/axi of in het secretariaat.

maandgeld*: Maandgeld is een concept waarmee jullie al langer bekend zijn. Elke maand wordt er een bijdrage aan de tak verwacht om de takwerking te bekostigen. Hiermee wordt spel- en knutselmateriaal aangeschaft. Vanaf dit jaar vragen we om het maandgeld samen met het lidgeld in één keer te storten.10 maanden x €1,25 per maand = €12,5

Waarom deze verandering? Als het maandgeld in één keer betaald wordt is dit voor zowel jullie, de ouders als voor de leiding een last minder. Wanneer het bovendien samen met het lidgeld wordt gestort hebben wij een mooi overzicht van wie reeds betaalde. Hierna wordt het simpelweg overgemaakt aan de juiste takken. Dit systeem vereenvoudigt het vorige en is een pak overzichtelijker. We rekenen daarom op jullie medewerking om dit dan ook te doen. Als je hier nog vragen over hebt, aarzel dan niet om ze bij de eenheidsleiding te stellen.