Laatste info: Zomerkamp 2019

Uit de nieuwsbrief van FOS 209 De Vrijbuiters. Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan HIER.

Beste ouders, leden en sympathisanten

Zomerkamp - Nog zes keer slapen en we verwachten jullie met een gigantische glimlach aan de voorkant van het station om op het geweldige zomerkamp te vertrekken!
De leiding die mee is op voorkamp heeft opnieuw het beste van zichzelf gegeven om het terrein kampklaar te maken, nu is het enkel nog wachten op de grote bende Vrijbuiters.
We spreken op maandag 08/07 af om 8u30 . Wees zeker op tijd, want de trein wacht niet... Deze zaken mag je niet vergeten:
- Perfect uniform
- Lunchpakket
- Voldoende drinken
- Kids ID/ identiteitskaart
- Zakgeld
- Eventuele medicatie

Als de NMBS ons niet in de steek laat dan zijn we vrijdag 19/07 terug rond 18u30 aan het station.

Belangrijke data - Hier nog even de verschillende data zodat alles duidelijk is.
  • 03/07 - Bagage binnenbrengen tussen 18u en 20u
  • 04/07 - Camion laden om 7u (alle helpende handen zijn welkom!)
  • 08/07 - Start zomerkamp, om 8u30 aan het station van Brugge (voorkant)
  • 14/07 - Ouderbezoekdag en einde Beverkamp
  • 19/07 - Einde zomerkamp, rond 18u aan het station van Brugge
  • 22/07 - Ophalen bagage tussen 18u en 20u

Ouderbezoekdag - Er zijn nog enkele belangrijke punten die we willen meedelen i.v.m. ouderbezoekdag.

Uren - Op ouderbezoekdag verwelkomen we alle ouders, broers en zussen, grootouders, ... tussen 10u en 18u om hun Vrijbuiters eens te bezoeken en een dagje mee te genieten van ons zomerkamp. We willen benadrukken dat de uren moeten gerespecteerd worden!

Dieren - Op ons kampterrein is er geen plaats voor huisdieren. Hoe graag je ook jouw hond, kat, papegaai, pony, goudvis, ... wil meenemen, op ons terrein worden geen dieren toegelaten. Het is uiteraard ook niet fijn voor jouw huisdier om in de auto te moeten blijven zitten, dus thuis laten is de beste optie!

Roken - Er is een rookzone voorzien waarin gerookt mag worden. Op de rest van het terrein willen wij vragen om niet te roken.

Parking - Op het terrein zelf worden er geen auto's geparkeerd van bezoekers. We zullen aangeven waar er geparkeerd kan worden.

Eetgerief - Ben je ook ingeschreven voor de heerlijke barbecue? Top! Vergeet echter je eetgerief niet want wij hebben niet genoeg borden en bestek!

Het zonnetje - Weten jullie nog hoe heerlijk warm het vorig jaar was? Dit jaar zou het wel opnieuw eens zo kunnen zijn. Breng gerust je parasol mee!

Camion - Heb jij zin om de leiding een handje toe te steken met het laden/lossen van de camion? Laat dan iets weten als we jou ook mogen verwachten! 

Wij hebben er alvast ongelooflijk veel zin in en kijken er naar uit om jullie vanaf maandag een onvergetelijk kamp te bezorgen! 
 

03/07- Binnenbrengen bagage tussen 18u en 20u
04/07 - Laden camion in de scouts

08/07 - Start zomerkamp
14/07 - Ouderbezoekdag en einde Beverkamp
19/07 - Einde zomerkamp

22/07 - Ophalen bagage tussen 18u en 20u