Kerstkamp verkenners 2018

Datum: 
27/12/2018 - 14:30 tot 30/12/2018 - 10:30

Kerstkamp Verkenners 2018

Bij de verkenners/gidsen houden we een spetterend kerstkamp om met de verkenners/gidsen een nog betere sfeer te krijgen in de groep. Gedurende de kerstperiode is het erg aangenaam om met onze scoutsgroep nog wat samen te zitten en leuke spelletjes te spelen. Het is een jaarlijkse traditie dat de verkenners/gidsen op kerstkamp gaan en dit jaar doen we dit dus opnieuw!

We zullen gedurende dit kamp verblijven op een unieke locatie, Dok 27 te Harelbeke (Stagemsesteenweg 27, 8530 Harelbeke). Ons heem is een enorme hangar met vele verschillende containers die omgetoverd zijn tot keuken, bar,  eet- en slaapzalen en recreatieruimte.

Qua transport zouden we carpoolen omdat het gemakkelijker en praktischer lijkt voor ons en voor de verkenners/gidsen. We spreken af aan de scouts om van daaruit iedereen over de verschillende auto’s te verdelen. Onderaan de inschrijvingsstrook kan je kiezen om aan te duiden als je zelf ook rijdt en hoeveel verkenners/gidsen er nog mee kunnen.  

Als je verkenners/gidsen zou kunnen brengen naar ons kerstkamp is de afspraak dus in de scouts, daar worden ze verdeeld in de auto’s om ze nadien naar het correcte adres te brengen (zie locatie). Voor het ophalen geldt hetzelfde, maar dan spreken we af aan onze locatie en zien we elkaar na de tocht opnieuw in de scouts om ons kerstkamp af te sluiten.

Praktische info

- Datum en tijd: Ons kerstkamp gaat door van donderdag 27 december tem zondag 30 december.

Donderdag om 14u30 afspreken in de scouts om verkenners te voeren naar Harelbeke en zondag terug ophalen om 10u30 in Harelbeke.

- Locatie: Dok 27 te Harelbeke (Stagemsesteenweg 27, 8530 Harelbeke)

- Thema: het thema is dit jaar Kerstmis, zorg dus dat je feestelijke kleren hiervoor hebt

- Wat moet je meenemen: voldoende warme kledij, winterjas + themakledij, 2 paar schoenen, slaapzak + kussen, wasgerief + keukenhanddoek en correct, volledig uniform!

Ook belangrijk is dat je je medische fiche invult, medicatie niet vergeet!

- Kostprijs: 50 euro (cash) om het heem, eten en activiteiten te bekostigen. Je moet ten laatste ingeschreven zijn op 24 november! Ook de medische fiche moet ten laatste 24 november ingediend worden!

- Hoe inschrijven: vul onderstaande strook in, bezorg ons onderstaande strook + medische fiche + 50 euro en dan ben je volledig en correct ingeschreven voor het spetterende kerstkamp.

Indien je nog met vragen zit, contacteer gerust de takleider Steenarend (Josse Tetaert: 0474767238)